Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare a www.Meteo.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.meteo.ro.
Accesand sau utilizand website-ul www.meteo.ro, sunteti de acord implicit cu prevederile acestui document.
Acest website este detinut de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive SRL.
Drepturi de proprietate intelectuala asupra site-ului
Materialele prezentate in cadrul website-ului www.meteo.ro si informatiile transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea APEC & Arhipelago Interactive si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.
Echipa care administreaza acest website nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale nerespectari ale drepturilor de proprietate intelectuala provocate de continutul textelor sau materialelor publicitare transmise de catre colaboratorii externi ai echipei.
Drepturi de proprietate intelectuala asupra datelor meteorologice www.meteo.ro publica pe anumite pagini web si in mesaje trimise prin e-mail abonatilor la aceste servicii oferite de www.meteo.ro, pentru localitati din Romania, Republica Moldova si Europa, pentru mai multe perioade din zi si pentru mai multe zile, date meteorologice oferite de Institutul Meteorologic Norvegian.
Utilizatorul www.meteo.ro recunoaste si accepta ca nu are dreptul sa copie, sa descarce sau sa reproduca in alt mod datele meteorologice afisate pe www.meteo.ro. Utilizatorul www.meteo.ro recunoaste si accepta ca datele meteorologice sunt furnizate asa cum sunt ele disponibile la un moment dat, fara nici o garantie privind acuratetea, completitudinea, corectitudine sau potrivire pentru un anumit obiectiv al utilizatorului www.meteo.ro, precum si faptul ca furnizarea datelor meteo ar putea fi intrerupta temporar din motive tehnice sau ar putea contine erori provocate de probleme de transmitere prin Internet. Utilizatorul www.meteo.ro recunoaste si accepta ca are dreptul sa utilizeze datele meteorologice de pe www.meteo.ro numai in masura in care aceasta actiune nu incalca prevederile legislatiei in vigoare.
Drepturile utilizatorului
Utilizatorul www.meteo.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.
Buletinele informative electronice
www.meteo.ro poate transmite parti din continutul sau prin buletine informative transmise prin intermediul postei electronice (e-mail). Utilizarea informatiilor transmise prin intermediul buletinelor informative se va realiza in concordanta cu prevederile prezentului document.
Respectarea procedurii de abonare la buletinele informative al www.meteo.ro echivaleaza cu acceptarea explicita a dreptului APEC & Arhipelago Interactive si/sau a operatorilor sai de marketing direct de a pastra, prelucra si utiliza datele furnizate in momentul abonarii in conditiile Legii 677/2001.
Prin abonarea la buletinele informative al www.meteo.ro sunteti de acord sa fiti inclusi in baza de date a APEC & Arhipelago Interactive si sa primiti ocazional informatii promotionale prin e-mail sau posta. Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
APEC & Arhipelago Interactive pot detine informatii despre Dumneavoastra, oferite de Dumneavoastra printr-un formular de inregistrare. Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon etc.
Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii si promovarii serviciilor si/sau produselor www.meteo.ro si ale APEC & Arhipelago Interactive, cum ar fi: procesarea cererilor Dumneavoastra; oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra; facturare; solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dumneavoastra; contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.meteo.ro si ale APEC & Arhipelago Interactive; inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si/sau a altor beneficii.
Obligatiile utilizatorului www.meteo.ro
Utilizatorul www.meteo.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul www.meteo.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/ sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul www.meteo.ro nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre APEC & Arhipelago Interactive prin formularul de contact.
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre APEC & Arhipelago Interactive. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai APEC & Arhipelago Interactive care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la APEC & Arhipelago Interactive, Calea Chisinaului, nr.27, Cladirea Fibresin, Etaj 2, Camera 4, Iasi.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Clauze de neraspundere
Site-ul www.meteo.ro este un site cu continut informativ. Site-ul www.meteo.ro are informatii din mai multe surse, astfel incat APEC & Arhipelago Interactive nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
APEC & Arhipelago Interactive nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru APEC & Arhipelago Interactive.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea APEC & Arhipelago Interactive. APEC & Arhipelago Interactive nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.meteo.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Inregistrarea pe site-ul www.meteo.ro
www.meteo.ro va poate solicita sa va inregistrati pentru a putea utiliza unele dintre optiunile sale. Utilizarea de catre dumneavoastra a continutului primit in urma inregistrarii va fi in concordanta cu acesti termeni.
Modificari in termenii si conditiile de utilizare
APEC & Arhipelago Interactive pot aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati www.meteo.ro
Utilizarea www.meteo.ro de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor APEC & Arhipelago Interactive si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti din Romania.
Acest site contine linkuri catre diverse alte site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.meteo.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor accesate.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.