Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 12 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Sfârşitul acestei săptămâni şi primele zile din săptămâna viitoare vor aduce maxime caracteristice unei zile de vară

Sfârşitul acestei săptămâni şi primele zile din săptămâna viitoare vor aduce maxime caracteristice unei zile de vară

"Sfârşitul de săptămână va aduce valori apropiate de maxima unei zile de vară, de 25 - 26 de grade. Aspectul acesta termic se va păstra chiar şi spre începutul săptămânii viitoare. Din păcate precipitaţiile absente vor accentua în continuare seceta", a afirmat Elena Mateescu, director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), citata de AGERPRES.

In următoarele patru săptămâni, vremea se va încălzi, iar deficitul de precipitaţii va fi prezent în mai multe zone din ţară.

9 octombrie 2019, Sursa: AGERPRES
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.