Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 6 iunie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula si sanse slabe de precipitatii

Canicula si sanse slabe de precipitatii

Miercuri vremea caniculara se va menține în mai bine de jumatate din țara, zonele mai "racoroase" urmând sa fie estul Transilvaniei, nordul Moldovei și estul Dobrogei. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țarii; doar la munte vor fi unele înnorari în cursul dupa-amiezii, însa șansele pentru producerea unor precipitații vor fi aproape nule.

Vântul va sufla mai mult slab în regiunile intracarpatice și slab pâna la moderat în sud și est (chiar moderat pe litoral, unde va activa briza Marii Negre).

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 34 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 33-38 de grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 31-36 de grade în Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai scazute așteptate a se înregistra în sudul litoralului și în estul Deltei Dunarii.

In Bucuresti va fi cer senin și temperaturi caniculare în capitala. Vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 35 de grade Celsius.
21 august 2019
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.