Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 6 iunie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere

Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere

Vremea marți, 6 august, va fi una în general frumoasă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere și vreme instabilă în unele regiuni.

Temperaturile maxime pe timpul zilei vor fi cuprinse între 23 de grade în Miercurea Ciuc și 32 de grade în câmpia Bărăganului. În același timp, cerul va fi variabil în Maramureș și în nordul Moldovei. Furtunile vor apărea în estul Transilvaniei și local în zonele montane.

În Capitală nici urmă de nori sau precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi senis chiar și noaptea. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 30 de garde. Pentru amatorii de ieșiri la piscină este o zi ideală pentru plajă.

In aceasta saptamana valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. În schimb, precipitațiile vor fi peste normalul acestei perioade în extremitatea de nord-vest a teritoriului și în general deficitare în regiunile sudice și sud-vestice. În restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
6 august 2019
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.