Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 6 iunie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Instabilitate atmosferica pe arii extinse si temperaturi in crestere

Instabilitate atmosferica pe arii extinse si temperaturi in crestere

Prognoza meteo pentru această săptămână anunță vreme instabilă pe arii restrțnse și temperaturi în creștere. Maximele termice vor rămâne sub normalul acestei perioade.

Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Temperaturile medii ale aerului vor crește, însă, fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-vestul teritoriului.

Prognoza meteo la munte aduce vești relativ bune. Media valorilor termice maxime se va situa între 21 grade, iar cea a temperaturilor minime, va fi cuprinsă între 7 grade în dimineața zilei de 5 august și 13 grade în primele trei dimineți ale intervalului menționat. Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare zi a intervalului de prognoză.
5 august 2019
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.