Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 6 iunie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile ajung la 34 de grade Celsius

Temperaturile ajung la 34 de grade Celsius

Vineri, 26 iulie 2019, vremea va fi călduroasă, în special în sudul și vestul țării. Temperaturile maxime vor atinge 34 de grade.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi cuprinse între 26 de grade în zona de est a Transilvaniei și 34 de grade în vestul și sud-vestul Olteniei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturã-umezealã va atinge pragul critic de 80 de unitãţi.

În Capitală, vremea se menţine călduroasă, cu cer senin si temperaturi maxime de 32 de grade. După-amiază şi seara cerul va deveni noros iar vântul va sufla moderat.

Pe litoral, cerul va fi variabil iar dupã-amiază şi seara vor fi înnorãri temporare, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi de 28 de grade.
26 iulie 2019
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.