Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 7 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Dupa canicula vin ploile si temperaturile scazute

Dupa canicula vin ploile si temperaturile scazute

Vremea se va răci, iar valorile termice vor deveni uşor mai scăzute decât cele normale la această dată în Maramureş, în cea mai mare parte a Moldovei şi parţial în Transilvania şi în Muntenia, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul mediilor climatologice. Cerul va fi în mare parte noros, iar pe rimpul zilei se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în centrul, estul, sudul ţării, la deal, la munte şi doar izolat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 33 de grade în vestul şi sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Marți, temperaturile în București scad brusc, fiind așteptate averse și furtuni cu fulgere, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile coboară până la 28 grade C pe timpul zilei, iar pe timpul nopții sunt așteptate 16°C. Rafalele de vânt ating 30 km/h. Cantățile de apă ating 2 L/m² pe timpul zilei și
23 iulie 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F