Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 7 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Saptamana incepe cu temperaturi caniculare

Saptamana incepe cu temperaturi caniculare

Prognoza meteo pentru ziua de luni atrage atenția în legătură cu disconfortul termic accentuat și indicele temperatură-umezeală (ITU), va atinge sau va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, pe arii relativ extinse în regiunile sudice şi cu totul izolat în vestul şi în estul teritoriului.

Potrivit aceleiaşi surse, în prima zi a săptămânii, temperaturile vor atinge luni 35 sau chiar 36 grade în Oltenia şi în Muntenia. În restul teritoriului, maximele vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade Celsius.

„Tot în sud, va fi prezent şi un disconfort termic mai ridicat, dar în acelaşi timp se vor înmulţi şi ploile. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de vânt, posibil chiar şi cu aspect de vijelie, ziua, în mare parte din Transilvania, Moldova, la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Noaptea local în sud, în sud-est şi izolat în rest”, mai precizează meteorologul de serviciu.

În Capitală temperaturile se apropie de pragul de caniculp, mai exact se vor înregistra 34 – 35 de grade Celsius.  După-amiază sunt posibile înnorări temporare. Pe timpul nopții apar furtunile cu fulgere, probabilitatea de precipitații fiind de 90%. Temperatruile pe timpul nopții vor fi de aproximativ 19 grade Celsius.
22 iulie 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F