Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 7 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere

Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere

Valorile terminice pentru miercuri, 17 iulie, se anunță mai ridicate decât în zilele precedente. Cu toate acestea, nu scăpăm de vremea rea.

Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în special după-amiaza. Tot după orele prânzului ne putem aștepta la unele averse torențiale, însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări pe timpul ploilor. Zilele următoarea vremea continuă să se încălzească. Prognoza meteo 17 iulie 2019: temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 21 - 30 de grade Celsius, iar cele minime pot coborî pănă la 10 - 20 de grade Celsius.

În Capitală sunt așteptate averse de scurtă durată, cu probabilitate mai mare după-amiaza. Cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări după orele prânzului, atunci când sunt așteptate și ploile. Vestea bună este că temperaturile vor mai urca puțin în comparație cu zillele trecute. Prognoza meteo 17 iulie 2019: temperaturile maxime vor ajunge la valori de 28 - 29 de garde Celsius, iar cele minime pot atinge 15 grade Celsius.

Valorile termice se vor situa sub cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile sud-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
17 iulie 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F