Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 22 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo: temperaturi de peste 30 de grade

Prognoza meteo: temperaturi de peste 30 de grade

Meteorologii anunță pentru ziua de vineri temperaturi de peste 30 de grade în unele regiuni din România. Din păcate nu scăpăm de ploi și instabilitate atmosferică.

Instabilitatea atmosferică se va menţine temporar accentuată în nordul, centrul, estul ţării, la deal, la munte şi local în sud. Aceasta se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 35…40 l/mp. În restul teritoriului astfel de manifestări vor fi pe suprafeţe mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 9 şi 21 de grade.

In Bucuresti cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi spre seară, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.
7 iunie 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F