Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 22 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploile continua, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului

Ploile continua, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță vreme instabilă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Miercuri local își vor mai face apariția unele averse de ploaie local în cea mai mare parte a țării, însă cu excepția zonelor montane, a nordului Munteniei și al Olteniei (unde izolat se vor strânge până la 15-20 de mm), nu se vor înregistra cantități importante de apa. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi similare cu cele înregistrate pe parcursul zilei de marți și vor fi situate în general între 21 și 26 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 24-29 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Moldovei și în Luncă Dunării.

In Bucuresti vremea se va menține în general instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.
5 iunie 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F