Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 22 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru luna iunie 2019

Prognoza meteo pentru luna iunie 2019

La inceputul lunii valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice și nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

La mijlocul lunii temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nordice, centrale și estice, iar în rest temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval. Cantitățile de precipitații vor în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-vestul teritoriului dar și ușor mai coborâte în nordul extrem al țării.

La sfarsitul numii temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice, nord-vestice și centrale, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.
3 iunie 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F