Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 22 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Vineri vremea se va mentine instabila, insa in continuare temperaturile sunt ridicate

Vineri vremea se va mentine instabila, insa in continuare temperaturile sunt ridicate

Vineri vremea se va menține instabilă, însă în continuare temperaturile sunt ridicate, în Capitală, dar și în alte zone din țară. Temperaturile maxime se vor situa între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade. 

Gradul de instabilitate atmosfericã va fi accentuat în majoritatea regiunilor şi se va manifesta prin dezvoltări noroase , averse ce vor avea şi caracter torenţial, iar izolat va cădea grindină. 

Excepţie va face extremitatea de sud-est a teritoriului, unde astfel de fenomene se vor produce pe arii mai restrânse. În București vor fi în continuare ploi. Vor fi 26 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 16 grade. Se vor semnala din nou tunete și fulgere, iar ploile vor crea probleme mai ales în zonele ușor inundabile din Capitală. 

La mare, vor fi 23 de grade Celsius și există șanse de ploaie în special după amiaza. Va fi noros toată ziua la Constanța, iar vântul va sufla cu o putere de 14 kilometri la oră. Umiditatea în aer va fi de 75%, iar șansele de precipitație se mențin la 20% în prima parte a zilei, dar acest procent poate crește considerabil după ora 16, potrivit ANM. 
31 mai 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F