Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 25 august 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer variabil, ploi si descarcari electrice

Cer variabil, ploi si descarcari electrice

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această data, maximele se vor încadra între 16 şi 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar minimele între 4 şi 14 grade. Vor fi averse şi descărcări electrice, ziua pe suprafeţe mici, mai ales în vestul, nordul, centrul țării şi la munte, iar seara şi noaptea pe arii relativ extinse în regiunile vestice şi sud-vestice şi izolat în restul teritoriului. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate şi poate apărea grindina. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari în Munții Banatului şi Carpaţii Meridionali, unde la rafală se vor atinge viteze de 70 - 80 km/h, în Oltenia, sudul Banatului şi vestul Crişanei, unde mai ales ziua vitezele vor fi în general între 45 şi 55 km/h şi doar pe arii restrânse şi la cote mai reduse în restul teritoriului. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

În Capitală cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei, noaptea sunt așteptate ploi și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu rafale de până la 40 km/h. Temperaturile maxime, pe timpul zilei, se vor încadra între 22 - 23 grade Celsius, iar nopatea minimele vor ajunge până la 9 - 11 grade Celsius.
13 mai 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F