Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 25 august 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Nu scapam de ploi, dar temperaturile sunt in crestere

Nu scapam de ploi, dar temperaturile sunt in crestere

ANM anunță prognoza meteo în România pentru ziua de vineri, 10 mai 2019. Meteorologii spun că vremea va fi în continuare instabilă. Ploi locale sunt așteptate în mare parte din țară, dar temperaturile sunt în creștere treptată, cu valori nmaxime de 22 de grade C, în zona de Sud a țării. Buletinul meteo al ANM anunță că vineri, intensificările vântului nu vor mai pune probleme mari, ca în zilele precedente, ci acestea se vor manifesta doar pe crestele montane, unde se înregistrează rafale de peste 60-70 km/h.

Vremea București, prognozată de ANM, indică o ameliorare, însă în noaptea de joi spre vineri pot apărea ploi, la fel și în cursul zilei de vineri sunt anunțate averse. Cât privește temperaturile, acestea ajung la o valoare de 19-20 de grade, la amiază, iar temperatura minimă coboară până spre 7-8 grade C. Află prognoza meteo detaliată pentru orașe din România, precum București, Brașov sau Constanța.

Vremea Brașov anunță ploi și temperaturi maxime ce se vor încadra între 12°C și 5°C. Ploile sunt anunțate și în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar și în cursul zilei de sâmbătă. Valorile termice se vor încadra între 12°C și 5°C, iar vântul va sufla în rafale de 29 km/h. Cantitatea de precipitații va fi de 3 L/m² pe timpul zilei, urmând ca pe timpul nopții să se mai restrângă, până la 1 L/m².

Și la Constanța, vremea este ploioasă, cu indicația de furtuni cu fulgere în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Temperaturile se vor încadra între 15°C și 11°C, vântul va sufla în timpul zilei cu 22 km/h dinspre S, iar pe timpul nopții, în rafale de 35 km/h. Cantitatea de precipitații va fi de  2 L/m². Ploile vor continua și în prima zi de weekend.
10 mai 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F