Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 25 august 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi, dar temperaturi in crestere

Prognoza meteo anunta ploi, dar temperaturi in crestere

Vremea în România, pentru ziua de joi, 9 mai 2019, anunță o atmosferă frumoasă în prima parte a zilei, în toată țara. Prognoza meteo de mâine aduce un cer variabil spre senin, iar din punct de vedere termic, atmosfera se va îmbunătăți, aducând temperaturi apropiate de nivelul climatologic al lunii. 

Vremea în România se va mai schimba însă după orele prânzului în schimb, când meteorologii anunță că un nou front atmosferic va afecta jumătatea vestică a țării, aducând ploi pe arii relativ extinse, ce izolat vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite răzleț și de fenomene electrice.

Din punct de vedere pluviometric, prognoza meteo generală a zilei de joi în România indică cantități de apă în general nesemnificative, doar local în Banat urmând să se strângă până la 10-15 mm. Vântul va sufla moderat în Banat și mai mult slab în celelalte regiuni. Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 17-22 de grade Celsius în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării.

Vremea în București se menține instabilă, iar pe parcursul nopții va ploua. Prognoza meteo pentru Capitală anunță un cer parțial noros, cu șanse mari de precipitații și pe timpul zilei. Temperaturile vor mai crește însă, iar valorile se vor încadra între 18 și 11 grade C. Vântul va sufla cu 25 km/h. Pentru cei care așteptau ca vremea să se amelioreze în București, veștile nu sunt încurajatoare nici la sfârșitul săptămânii, deorece sunt așteptate reprize noi furtuni cu descărcări electrice, vineri. Pentru moment, vremea în weekend se anunță însorită, cu valori termice maxime de 24 grade C.
9 mai 2019
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F