Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Vant puternic pana luni

Informare Meteo: Vant puternic pana luni

Pana luni, 10 martie, in jumatatea de est a Munteniei, in sudul si centrul Moldovei si in Dobrogea, precum si la munte vantul va avea intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi 50...60 km/h, iar in zona inalta a Carpatilor Orientali si Meridionali rafalele vor fi de peste 70...80 km/h.

Nota: unele intensificari ale vantului se vor semnala si in restul teritoriului, dar cu viteze mai reduse si pentru intervale scurte de timp.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.