Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Zapada viscolita si spulberata, intensificari ale vantului

Informare Meteo: Zapada viscolita si spulberata, intensificari ale vantului

In intervalul 9 decembrie, ora 6.00 - 9 decembrie, ora 22.00 vor fi semnalata intensificari ale vantului, zapada viscolita si spulberata.

Astfel, in intervalul mentionat,va ninge si se va depune strat nou de zapada, la inceput in Maramures, in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, apoi si in restul zonei montane. In vestul tarii, precipitatiile vor fi mixte si izolat se va produce polei.

In zona de munte, vantul va avea intensificari cu rafale ce vor depasi 70 kilometri pe ora, iar pe creste vor depasi 100 kilometri pe ora, viscolind si spulberand zapada, Intensificari ale vantului cu viteze de 50...60 kilometri pe ora vor fi temporar si in celelalte regiuni ale tarii.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.