Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Frig si vant puternic

Informare Meteo: Frig si vant puternic

Informarea meteorologica de frig, vant puternic si bruma emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pentru perioada 2-5 octombrie 2013.

In intervalul mentionat vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, cu viteze de 45-50 kilometri pe ora la rafala si trecator, mai ales in zona litoralului, 60-70 kilometri pe ora.

Vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii cu valori termice care se vor situa cu 10-15 grade sub mediile multianuale ale primei decade a lunii octombrie. Temperaturile minime nocturne vor fi negative, indeosebi in regiunile intracarpatice, favorizand local producerea brumei.

La munte va mai ninge slab in prima parte a intervalului, iar trecator, in zona subcarpatica, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.