Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Pericol de inundatii pe 7 rauri

Informare Meteo: Pericol de inundatii pe 7 rauri

Perioada: 08.02.2013 ora 06:00 - 09.02.2013 ora 10:00

Raurile: Prahova, Buzau, Rm.Sarat, Putna, Trotus, Barlad, Prut inferior

Avand in vedere situatia hidrometeorologica si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se pot produce cresteri de niveluri si debite datorita efectului combinat al precipitatiilor lichide prognozate, cedarii apei din stratul de zapada si propagarii pe raurile din Muntenia si pe cele din jumatatea de sud a Moldovei, iar datorita evolutiei formatiunilor de gheata se pot inregistra cresteri artificiale de niveluri, mai insemnate pe raurile mici din bazinele Trotusului (jud. BC),  Putnei (jud. VN), Barladului (jud. VS, GL, VN) si Prutului inferior (jud. VS, GL).

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor inregistrate si prognozate, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor va actualiza prezentul mesaj prin atentionari sau avertizari hidrologice.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.