Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Informare meteo de vant puternic

Informare Meteo: Informare meteo de vant puternic

In zilele de joi si vineri (31 ianuarie si 1 februarie) in Crisana, Banat si Oltenia, iar local si in Transilvania si Muntenia, vantul se va intensifica temporar, cu viteze de 45...50 km/h si izolat peste 60 km/h.

In zona de munte va ninge viscolit, iar vantul va sufla cu 70…80 km/h.

Nota: In Moldova, in noaptea de miercuri spre joi (30/31 ianuarie), vor fi precipitatii slabe, mai ales ploi si burnite, care local vor depune polei, iar spre dimineata in sudul regiunii vantul va avea unele intensificari, cu viteze de pana la 40…45 km/h.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.