Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: NOWCSTING Averse si descarcari electrice

Informare Meteo: NOWCSTING Averse si descarcari electrice

Intre orele: 16.30 si 17.30
In zona: judetul Mures, in zona localitatilor: Reghin, Voievodeni, Breaza, Faradau, Bala, Glodeni si Vesta, Albesti, Sighisoara, Danes, Apold, Nades.
Se vor semnala: descarcari electrice, averse in cantitati ce pot depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii.

Intre orele: 16.20 si 17.50
In zona: partea centrala a jud.Cluj si sudul judetului Salaj
Se vor semnala: cantitati de apa ce pot depasi pe arii restranse 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari de vant care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii.

Intre orele: 16.15 si 17.15
In zona: estul jud. Timis
Se vor semnala: cantitati de precipitatii ce vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului, frecvente descarcari electrice.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.