Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: NOWCASTING de vijelii

Informare Meteo: NOWCASTING de vijelii

Intre orele: 14:40 si 15:30
In zona: zona delimitata de localitatile: Cluj-Napoca, Apahida, Jucu de Sus, Taga, Unguras , Dej, Catcau, Bobalna, Sanpaul, Garbou. 
Se vor semnala: intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie, izolat cantitati de apa ce pot depasi 15-20 l/mp, frecvente descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni.

Intre orele: 14:30 si 15:30
In zona: sud-vestul judetului Iasi. 
Se vor semnala: intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie, cantitati de apa ce vor atinge si depasi izolat 20..25 l/mp, descarcari electrice, grindina. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.