Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: NOWCASTING de vijelii

Informare Meteo: NOWCASTING de vijelii

Intre orele: 14:00 si 15:30
In zona: judetul Botosani- partea nord-vestica a judetului, inclusiv localitatile Mihaileni
Se vor semnala: intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice, grindina, cantitati de apa ce vor atinge si depasi 20...25 l/mp.

Intre orele: 13:45 si 15:15
In zona: judetul Galati - jumatatea de est a judetului, inclusiv localitatile Beresti, Draguseni, Smulti, Corni, Pechea, Fartanesti, Tg. Bujor, Banea 
Se vor semnala: intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice, grindina, cantitati de apa ce vor atinge si depasi 20 l/mp.

Intre orele: 13:25 si 14:25
In zona: zona subcarpatica a judetului Prahova (zona delimiata de localitatile: Nistoresti, Breaza, Campina, Doftana, Telega, Alunia
Se vor semnala: Intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de mici si medii dimensiuni,cantitati de precipitatii ce pot depasi 25 l/mp.

Intre orele: 13:00 si 14:30
In zona: judetul Suceava - zona de munte a judetului, inclusiv localitatile Putna, Straja, Vicovu de Sus, Fratati
Se vor semnala: intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina, cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 l/mp.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.