Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pana pe 30 aprilie

Informare Meteo: Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, pana pe 30 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie, pe fluviul Dunarea, in aval de Portile de Fier.

Potrivit hidrologilor, in intervalul 4 aprilie, ora 16:00 - 20 aprilie, ora 16:00, va fi in vigoare avertizarea Cod portocaliu de cresteri de niveluri si debite, cu depasirea Cotelor de aparare pe Dunare, sectoarele: aval Gruia - Oltenita (judetele: Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Calarasi), Cernavoda (Galati) si in Delta Dunarii (judetele: Constanta, Braila, Ialomita, Tulcea si Galati).

De asemenea, incepand de miercuri, ora 16:00, si pana pe 30 aprilie, ora 16:00, avertizarea Cod galben de inundatii vizeaza sectorul romanesc al Dunarii, aval de S.H.E.N. Portile de Fier (judetele: Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea).
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.