Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Noi atentionari meteorologice de intensificari ale vantului pana luni la ora 21:00

Informare Meteo: Noi atentionari meteorologice de intensificari ale vantului pana luni la ora 21:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi atentionari Cod galben de intensificari ale vantului ce vor viza cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, iar in noaptea de duminica spre luni si pe parcursul zilei de luni (2 aprilie) local si Oltenia si Transilvania.

Potrivit meteorologilor, pana duminica la ora 21:00, local in Banat, Crisana, Transilvania, Oltenia si Maramures vantul va avea intensificari cu viteze, in general, de 45 - 55 kilometri/ora si, temporar, 60 - 65 kilometri/ora. La munte, la peste 1.500 de metri altitudine, rafalele vor depasi 80 - 100 kilometri/ora.

Va ploua in regiunile nord-vestice, unde vor continua sa se acumuleze cantitati de apa de 10 - 15 litri/metrul patrat, precum si la munte. Exceptie va face zona montana inalta, unde precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare si se va depune strat nou de zapada.

De asemenea, in intervalul 1 aprilie, ora 15:00 - 2 aprilie, ora 21:00, in cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, iar in noaptea de duminica spre luni (01/02 aprilie) si pe parcursul zilei de luni (2 aprilie) local si in Oltenia si Transilvania vor fi intensificari temporare ale vantului cu viteze de peste 45 - 55 km/h.

In plus, in perioada 1 aprilie, ora 21:00 - 2 aprilie, ora 21:00, va fi Cod galben de vant puternic in cea mai mare parte a zonei de munte, vantul va avea intensificari cu viteze, in general, de 55 - 65 km/h, iar la altitudini de peste 1.500 de metri rafalele vor depasi 80 - 100 km/h, unde in cursul noptii de duminica spre luni (01/02 aprilie) temporar va ninge.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.