Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Ninsori, vant si strat de zapada de 35 cm in Bucuresti, in urmatoarele zile

Informare Meteo: Ninsori, vant si strat de zapada de 35 cm in Bucuresti, in urmatoarele zile

Meteorologii prognozeaza in intervalul 22 - 24 martie o vreme deosebit de rece in Bucuresti, cu ninsori consistente, vant si depunere strat de zapada de pana la 35 cm.

Conform Administratii Nationale de Meteorologie (ANM), din seara zilei de 22 martie va incepe sa ninga slab, dar cu precadere in a doua parte a noptii, ninsoarea va deveni abundenta, iar vantul se va intensifica, astfel incat rafalele vor atinge 45 - 50 km/h si temporar in jur de 55 km/h, viscolind zapada si diminuand vizibilitatea. Stratul de zapada depus peste cel deja existent va fi consistent, neuniform, cu grosimi, in medie, de 15 - 20 cm. Temperatura va scadea treptat, astfel incat minima de vineri dimineata va fi cuprinsa intre -5 si -4 grade, iar intensificarile vantului vor amplifica senzatia de frig.

Totodata, la primele ore ale diminetii de 23 martie va continua sa ninga abundent, cand si vantul va avea intensificari cu rafale de 50 - 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea. De asemenea, vizibilitatea in trafic va fi scazuta. Ulterior, atat ninsoarea, cat si vantul, vor fi in diminuare ca intensitate, astfel incat seara ninsoarea va inceta, iar vantul nu va mai depasi 20 - 30 km/h.

Grosimea totala a stratului de zapada, cand va inceta ninsoarea, va fi in medie de 25 - 35 cm. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de zero grade, dar intensificarile de vant din prima parte a zilei vor amplifica senzatia de rece.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.