Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 12 noiembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Precipitatii mixte si depuneri de polei in sase judete din Banat, Oltenia si Muntenia, in urmatoarele ore

Informare Meteo: Precipitatii mixte si depuneri de polei in sase judete din Banat, Oltenia si Muntenia, in urmatoarele ore

Meteorologii au emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabile in orele urmatoare in judete din Banat, Oltenia si Muntenia.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 11:00, in localitati din judetul Teleorman sunt semnalate precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar pana la ora 12:00 in judetele Caras-Severin si Timis.

De asemenea, pana la ora 12:20, in judetele Mehedinti, Olt si Dolj, precipitatiile mixte prognozate vor determina conditiile de aparitie a poleiului.
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F