Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Doua autostrazi si zeci de drumuri inchise din cauza viscolului

Informare Meteo: Doua autostrazi si zeci de drumuri inchise din cauza viscolului

Circulatia pe doua autostrazi si 25 de drumuri nationale este oprita, marti dimineata, din cauza vremii. Cele mai afectate judete sunt Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea si municipiul Bucuresti.

Potrivit Companiei Nationale de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), autostrazile inchise sunt: A2, intre Bucuresti si Constanta si A4, intre Ovidiu si Agigea.

De asemenea, sunt inchise drumurile nationale DN 2A, intre Hasova si Ovidiu, DN 2A, intre Slobozia si Giurgeni, DN 2N, intre Bogza si Dumbraveni, DN 3, intre Ostrov si Basarabi, DN 3, intre Branesti si Calarasi, DN 3A, intre Lehliu si Fetesti, DN 3B, intre Calarasi - Fetesti si Fetesti – Giurgeni, DN 3C, intre Constanta si Ovidiu, DN 4, intre Popesti Leordeni si Oltenita, DN21, intre Slobozia si Calarasi, DN 22, intre Baia si Ovidiu, DN 22A, intre Cataloi si Harsova, DN 22C, intre Cernavoda si Murfatlar, DN 22D, intre Ciucurova si Doua Cantoane, DN 22F, intre Izvoarele si Nalbant, DN 23B, intre Maicanesti si Ciorasti, DN 31, intre Cuza Voda si Oltenita, DN 38, intre Agigea si Negru Voda, DN 39E, intre Constanta si Cumpana, DN41, intre Oltenita si Plopsoru, DN51, intre Izvoarele si Zimnicea, DN 5, intre Adunatii Copaceni si Giurgiu, DN5A, intre Falastoaca si Izvoarele, DN 65A, intre Rosiorii de Vede si Turnu Magurele si DN 65 E, intre Furculesti si Bogdana.

”Avand in vedere ca incepand de luni dimineata a intrat in vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite si vizibilitate scazuta recomandam conducatorilor auto sa plece la drum doar in cazuri de stricta necesitate. Cele mai afectate judete de conditiile meteorologice extreme din aceasta perioada sunt Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea si municipiul Bucuresti”, arata CNAIR.

Firma care asigura deszapezirea in Arad a fost amendata cu 3.045 lei de catre politistii rutieri dupa ce, luni, nu a actionat pe strazile din oras, astfel ca s-a format polei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, societatea care avea obligatia de a distribui materiale antiderapantele pe strazile din oras nu a actionat cu niciun utilaj, luni.

Astfel, pe sosele s-a format polei, soferii fiind nevoiti sa circule cu dificultate.

Politistii Biroului Rutier au identificat reprezentantul societatii responsabile de deszapezirea strazilor din Arad si i-au aplicat o amenda de 3.045 lei

“Intrucat conditiile meteo nefavorabile au ingreunat traficul rutier, iar societatea care avea obligativitatea de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant pe soselele din municipiul Arad nu a actionat, formandu-se polei, politistii Biroului Rutier au procedat la identificarea si sanctionarea reprezentantului societatii respective. Conform art. 3 pct.1 din HG 1391/ 2006 si art. 105 pct.28 din OUG195/2002, societatea a fost sanctionata cu 21 puncte de amenda, respectiv 3.045 de lei”, arata IPJ Arad.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.