Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 13 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Vant puternic si ninsori, de miercuri dimineata

Informare Meteo: Vant puternic si ninsori, de miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o informare de vant puternic, valabila pe parcursul zilei de miercuri, la nivelul intregii tari, insa cu preponderenta in sudul Banatului si in zona montana inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Potrivit meteorologilor, pe data de 7 februarie, intre orele 6:00 - 23:00, la altitudini de peste 1.600 de metri, in Carpatii Meridionali si de Curbura, vantul va sufla cu putere, cu viteze ce vor depasi 90 - 100 kilometri/ora si trecator va ninge slab.

De asemenea, intensificari temporare ale vantului vor fi in sudul Banatului, unde rafalele vor atinge in general 75 - 85 km/h.

ANM precizeaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisa marti.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.