Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 25 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Vant puternic si ninsori, de miercuri dimineata

Informare Meteo: Vant puternic si ninsori, de miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o informare de vant puternic, valabila pe parcursul zilei de miercuri, la nivelul intregii tari, insa cu preponderenta in sudul Banatului si in zona montana inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Potrivit meteorologilor, pe data de 7 februarie, intre orele 6:00 - 23:00, la altitudini de peste 1.600 de metri, in Carpatii Meridionali si de Curbura, vantul va sufla cu putere, cu viteze ce vor depasi 90 - 100 kilometri/ora si trecator va ninge slab.

De asemenea, intensificari temporare ale vantului vor fi in sudul Banatului, unde rafalele vor atinge in general 75 - 85 km/h.

ANM precizeaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisa marti.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.