Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 6 iunie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Intensificari temporare ale vantului in toata tara, incepand de joi dupa amiaza pana vineri dimineata

Informare Meteo: Intensificari temporare ale vantului in toata tara, incepand de joi dupa amiaza pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o informare de intensificari temporare ale vantului in toata tara, care va fi valabila in perioada 5 octombrie, ora 15:00 - 6 octombrie, ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, vor fi intensificari ale vantului in nord-vestul, nordul si centrul tarii, cu viteze ce vor atinge la rafala 50 — 55 kilometri/ora, iar la munte, in special la altitudini de peste 1.800 de metri, va sufla tare.

Temporar, rafalele vor depasi 90 — 110 kilometri/ora, mai ales in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali.

"In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj", spune ANM.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.