Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Intensificari temporare ale vantului in toata tara, incepand de joi dupa amiaza pana vineri dimineata

Informare Meteo: Intensificari temporare ale vantului in toata tara, incepand de joi dupa amiaza pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o informare de intensificari temporare ale vantului in toata tara, care va fi valabila in perioada 5 octombrie, ora 15:00 - 6 octombrie, ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, vor fi intensificari ale vantului in nord-vestul, nordul si centrul tarii, cu viteze ce vor atinge la rafala 50 — 55 kilometri/ora, iar la munte, in special la altitudini de peste 1.800 de metri, va sufla tare.

Temporar, rafalele vor depasi 90 — 110 kilometri/ora, mai ales in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali.

"In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj", spune ANM.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.