Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Canicula si disconfort termic 13-15 iunie 2015

Informare Meteo: Canicula si disconfort termic 13-15 iunie 2015

In zilele de 13,14 si 15 iunie, vremea va fi calduroasa in intreaga tara, local caniculara la inceput in vestul si sud-vestul tarii, iar mai apoi in sudul si estul Romaniei. Se vor inregistra temperaturi maxime de pana la 35-36 de grade, izolat 37 de grade Celsius in Lunda Dunarii. Indicele de disconfort temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati. 

Informarea meteorologica de temperatura si disconfort termic a fost emisa de Admnistratia Nationala de Meteorologie si este valabila in intervalul 13-15 iunie. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.