Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Racire si bruma 22 - 23 aprilie 2015

Informare Meteo: Racire si bruma 22 - 23 aprilie 2015

In intervalul 22 aprilie, ora 22:00 - 23 aprilie, ora 08:00, vremea se va prezenta rece in toate regiunile din tara. In Maramures, Moldova, Transilvania, precum si in zonele deluroase din celelalte regiuni si izolat in restul teritoriului se va produce bruma, iar temperaturile vor fi apropiate de pragul de inghet.

Vor mai fi conditii de producere a brumei, dar pe arii restranse, si in noaptea de joi spre vineri (23-24 aprilie).

Informarea meteorologica de temperaturi scazute si bruma a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila in intervalul 22 aprilie, ora 22:00 - 23 aprilie, ora 08:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.