Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 25 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Precipitatii mixte, intensificari ale vantului
si racire 18-19 martie 2015

Informare Meteo: Precipitatii mixte, intensificari ale vantului
si racire 18-19 martie 2015

Informare meteorologica de precipitatii mixte, intensificari ale vantului si racire a vremii emisa marti, 17 martie 2015.

Miercuri, 18 martie, vremea va intra intr-un proces de racire, iar precipitatiile vor cuprinde treptat toata jumatatea estica a tarii, predominant ninsori in Moldova, dar si lapovite si ploi, temporar, in Dobrogea, Muntenia si Transilvania.

In noaptea de miercuri spre joi 18-19 martie vor cadea precipitatii mixte si in Oltenia, iar joi, 19 martie, acestea se vor inregistra mai ales in nord-estul, sudul si centrul tarii

In zona montana va ninge si se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari temporare la munte si in Dobrogea, Moldova si Baragan, cu viteze la rafala de pana la 55-65 km/h.

Informarea meteorologica de precipitatii mixte, intensificari ale vantului si racire a vremii a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila in intervalul 18 martie, ora 09:00 - 19 martie, ora 22:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.