Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Ploi moderate cantitativ, precipitatii mixte
si intensificari ale vantului 2-3 martie 2015

Informare Meteo: Ploi moderate cantitativ, precipitatii mixte
si intensificari ale vantului 2-3 martie 2015

In intervalul 2 martie, ora 18 - 3 martie, ora 18, din seara zilei de luni, aria precipitatiilor se va extinde dinstre vest si va cuprinde toata tara. Vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, iar in vest si nord-vest cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15-20 l/mp. In Maramures, nordul Moldovei si estul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte, iar in zona montana vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite.

In cursul zilei de marti, vantul se va intensifica temporar in majoritatea regiunilor, la rafala vitezele vor depasi local 50 km/h, iar la munte, in special in Muntii Banatului si pe crestele Carpatilor Meridionali va sufla tare, cu viteze de peste 70 km/h.
 
Informarea meteorologica de ploi moderate cantitativ, precipitatii mixte si intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila in intervalul  2 martie 2015, orele 18:00 - 3 martie 2015, orele 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.