Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare Meteo: Canicula si disconfort termic 12-14 august 2014

Informare Meteo: Canicula si disconfort termic 12-14 august 2014

Informare meteorologica de canicula si disconfort termic emisa luni, 12 august 2014.

In zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august) valul de caldura se va intensifica treptat in toata tara, iar vremea va fi calduroasa. 

In zonele de campie si de podis va fi canicula, se vor inregistra temperaturi maxime, in general, intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic.

Nota: Valul de caldura va persista pana la sfarsitul saptamanii si, in functie de evolutia si intensitatea sa, o noua informare meteorologica va fi emisa. 

Informarea meteorologica a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila in intervalul 12 august orele 13.00 - 14 august 2014, ora fiind nespecificata.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.