Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 

Cipru

In Cipru, primele livezi inmuguresc in ianuarie si pana spre mijlocul lunii februarie sunt deja inflorite. In martie zilele sunt inca racoroase, cu temperaturi de aproximativ 19 grade C. Inceputul primaverii este o perioada minunata pentru a vizita Cipru datorita temperaturilor optime si a faptului ca majoritatea ruinelor sunt inconjurate de un covor de anemone rosii si alte flori salbatice.

Vara incepe la inceputul lunii mai si dureaza pana la mijlocul lunii octombrie si presupune temperaturi inalte, cer senin si brize racoroase dinspre mare. Este sezonul ideal pentru innot, plaja si intreaga gama de sporturi acvatice, de la navigatie pana la scufundari.

In aceasta perioada locatiile arheologice vor fi vizitate fie dimineata devreme, fie seara tarziu, evitand perioada cea mai calduroasa a zilei.

Chiar si in perioadele foarte calduroase, cand temperatura ajunge la 32 grade C pe plaja (sau chiar mai mult), temperaturile din muntii Troodos sunt reconfortante.

Clima mediteraniana care caracterizeaza zona ofera 340 de zile cu soare pe an. Vara este uscata, cu temperaturi intre 26-37 grade C, iar iarna este ploioasa cu temperaturi intre 6-13 grade C si zapada pe munte.

Media temperaturilor 
Mai 
Iunie 
Iulie 
August 
SeptembrieOctombrie
Ziua 
2628 
303129
26
Noaptea 
1619
22222017
Apa marii 
2021
23242524
Ore cu soare 
11121212119
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.