Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 

Franta

Franta beneficiaza de un climat mediteranian, caracterizat de o vara calda si uscata, cu precipitatii nu prea abundente, de aproximativ 60 de zile de ploaie pe an si cu mult soare.

Mercurul temometrelor poate atinge 35 de grade vara, iar in timpul iernii, foarte rar coboara sub 10 grade Celsius.

Temperaturile optime se intalnesc la sfarsitul lunii iunie, cand oscileaza in jurul a 26 grade Celsius.
Septembrie este o luna agreabila sub aspect termic, apa marii fiind inca destul de calda pentru o baie in mare.
Iulie si august sunt lunile cele mai fierbinti.

Mistralul sufla tot timpul anului, poate avea aspecte violente, atingand uneori o viteza de 100 km/h

Coasta de Azur 
Este marcata de un climat mediteranian continental, caracterizat printr-un numar redus de zile cu ploaie, in jur de 120 de zile.
Vara este cald, dar nu excesiv, datorita brizei marii care tempereaza climatul. Temperatura depaseste destul de rar 30 de grade Celsius vara. In aprilie si octombrie regiunea are parte de ploi, care pot dura si pana la cateva zile.

In Nice, capitala Coastei de Azur, vara temperatura aerului se situeaza in intervalul 18 - 40 grade C, iar temperatura apei nu depaseste 20-25 grade C. 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.