Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD ROSU: Inundatii

COD ROSU: Inundatii

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE PERICOL:

- in bazinele hidrografice Maja, judetele Satu Mare si Salaj, Salaj, judetele Salaj si Maramures si Barsau, judetul Maramures.

- in bazinul hidrografic Crasna, judetele Satu Mare si Salaj. Fenomenele se pot produce cu intensitate si probabilitate mai mare in bazinele hidrografice Zalau, Maja, Maria (sector indiguit aval s.h. Ratesti) si pe Crasna sector aval confluenta Zalau (sector indiguit).

- pe raul Barcau pe sectorul aferent s.h. Marca, judetul Salaj.

Data: 27.05.2015 ora 07:05 – 27.05.2015 ora 14:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.