Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD ROSU: Inundatii in bazinul hidrografic Ramnicu Sarat - 15 mai

COD ROSU: Inundatii in bazinul hidrografic Ramnicu Sarat - 15 mai

Avand in vedere situatia hidrologica actuală generata de propagare a viiturilor din bazinul hidrografic Ramnicu Sarat, se instituie COD ROSU hidrologic incepand cu ora 11.50 din 15.05.2014 pe raul Ramnicu Sarat,  pe sectorul Puiesti-Tataru-confluenta cu raul Siret. Avertizarea vizeaza in primul rand localitatile: Puiesti, Ciorăsti, Mihălceni, Mărtinesti, Tătăranu, Slobozia-Botesti, Ramniceni, Tătaru, Belciugele, Măicănesti.

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmărirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgentă generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă si poluări marine in zona costieră”.

Codul rosu de inundatii este valabil pana pe 15 mai 2014, ora 24.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.