Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD ROSU: Inundatii pe raul Putna - 15 mai 2014

COD ROSU: Inundatii pe raul Putna - 15 mai 2014

Avand in vedere situaţia hidrologica actuală generata de propagare a viiturilor din bazinul hidrografic Putna, se instituie COD ROSU hidrologic incepand cu ora 11.00 din 15.05.2014 pe raul Putna, pe sectorul Mircesti-confluenta cu raul Siretul zona ’’sector indiguit Suraia’’. Avertizarea vizeaza in primul rand localitatile: Mircestii Vechi,Mircestii Noi, Biliesti, Jorasti, Radulesti, Vanatori, Rastoaca, Botirlau. 

In funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine in zona costieră”.

Codul rosu este valabil pana pe 15 mai 2014, ora 24.00

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.