Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Oltenia 25 aprilie 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii in Oltenia 25 aprilie 2014

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi.
Astfel, se instituie Cod Portocaliu in intervalul 25 aprilie ora 10:00 - 26 aprilie ora 18:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Motru superior si afluentul sau Cosustea (judetele Mehedinti si Gorj), pe Jiu la Racari – sector indiguit (judetul Dolj).
 
Codul portocaliu a fost emis deoarece se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE.
 
Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare vineri 25 aprilie 2014 ora 10:00 si este valabila pana sambata 26 aprilie la ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.