Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Valcea 24 aprilie 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii in Valcea 24 aprilie 2014

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi.
Astfel, se instituie Cod Portocaliu pentru intervalul 24 aprilie orele 12:30 - 19:00 pe Lotru - aval de acumularea Bradisor si pe versanti torenti, paraie - judetul Valcea.
 
Codul galben a fost emis ca urmare a precipitatiilor importante cantitativ si cu caracter torential inregistrate in ultimele ore si a precipitatiilor prognozate pe baza datelor in urmatoarele 2-6 ore se vor inregistra cresteri rapide de niveluri si debite cu depasiri ale COTELOR DE INUNDATIE pe raurile din bazinul hidrografic Lotru si scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale in judetul Valcea.
 
Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare joi 24 aprilie 2014 la ora 12:30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.