Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Oltenia si Muntenia 23 aprilie 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii in Oltenia si Muntenia 23 aprilie 2014

Avertizarea de inundatii emisa de catre hidrologi a fost prelungita.
Astfel, se instituie Cod Portocaliu pentru intervalul 24 aprilie ora 20:00 - 26 aprilie ora 18:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Motru superior si afluentul sau Cosustea (judetele Mehedinti si Gorj), pe Jiu la Racari – sector indiguit (judetul Dolj), Vedea amonte S.H. Valeni, Teleorman amonte de S.H. Tatarastii de Sus, Paraul Cainelui si alti afluenti mici ai raului Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman),  Neajlov amonte Vadu Lat (judetele Dambovita si Giurgiu), pe Lotru inferior si pe unii afluenti ai Oltului din judetul Valcea si pe cursurile inferioare ale Prahovei, Teleajenului si Cricovului Sarat (judetul Prahova).
 
Codul portocaliu a fost emis deoarece se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE, scurgeri pe versanti, torenti si paraie cu posibile efecte de inundatii locale. Semnalarea acestor fenomene de cod portocaliu se pot produce cu o probabilitate mai mare in intervalul 25.04.2014 ora 09:00 - 26.04.2014 ora 09:00.
 
Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare joi 24 aprilie 2014 ora 20:00 si este valabila pana sambata 26 aprilie la ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.