Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Dolj, Giurgiu si Teleorman 7-8 martie

COD PORTOCALIU: Inundatii in Dolj, Giurgiu si Teleorman 7-8 martie

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi. Astfel, pe raurile Desnatui (judetul Dolj) , Raznic (afluent al Jiului - judetul Dolj), Teleorman pe sectorul aval Tatarasti - Olteni (judetul Teleorman), pe raul Neajlov pe sectorul Vadu Lat - Calugareni (judetul Giurgiu) se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie.

Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare  vineri, 7 martie 2014 la ora 12.00 si este valabila pana sambata, 8 martie 2014 la ora 18.00.


Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.