Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Ninsori abundente si viscol in 14 judete
si in Capitala

COD PORTOCALIU: Ninsori abundente si viscol in 14 judete
si in Capitala

Ninsori abundente si viscol in Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea

Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat marti dimineata emiterea unui cod portocaliu pentru data de miercuri, 29 ianuarie 2014 pentru intervalul 06:00 - 23:00. 

Regiunile vizate sunt sudul Moldovei, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei, unde viscolul va fi puternic si ninsorile vor fi abundente. 

De asemenea, viteza vantului la rafara va depasi temporar 60-70 km/h iar in judetele Buzau, Braila, Calarasi, Ialomita, Vrancea, Galati, Tulcea si Constanta se vor inregistra rafale de peste 70-80 km/h. 

Prin urmare, zapada va fi troienita, iar vizibilitatea se va reduce sub 50. In sud-estul Dobrogei, la inceputul intervalului, vor fi ploi si lapovite si se va depune polei. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.