Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 12 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Ninsori abundente si viscol in 14 judete
si in Capitala

COD PORTOCALIU: Ninsori abundente si viscol in 14 judete
si in Capitala

Ninsori abundente si viscol in Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea

Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat marti dimineata emiterea unui cod portocaliu pentru data de miercuri, 29 ianuarie 2014 pentru intervalul 06:00 - 23:00. 

Regiunile vizate sunt sudul Moldovei, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei, unde viscolul va fi puternic si ninsorile vor fi abundente. 

De asemenea, viteza vantului la rafara va depasi temporar 60-70 km/h iar in judetele Buzau, Braila, Calarasi, Ialomita, Vrancea, Galati, Tulcea si Constanta se vor inregistra rafale de peste 70-80 km/h. 

Prin urmare, zapada va fi troienita, iar vizibilitatea se va reduce sub 50. In sud-estul Dobrogei, la inceputul intervalului, vor fi ploi si lapovite si se va depune polei. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.