Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 1 iunie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Avertizarea de inundatii extinsa

COD PORTOCALIU: Avertizarea de inundatii extinsa

Hidrologii au extins Codul Portocaliu de inundatii si au anuntat ca va ramane in vigoare pana pe 3 ianuarie, ora 14:00.

Potrivit hidrologilor, Codul Portocaliu se va mentine pe raurile din bazinul superior si mijlociu al Crisului Alb (jud. Hunedoara si Arad ) si din bazinul mijlociu si inferior al Crisului Negru (jud. Bihor si Arad).
 
Totodata, se instituie Cod Portocaliu pe cursurile mijlocii si inferioare ale Turului si Crasnei ( jud. Satu Mare), pe Lapusul inferior (jud.Maramures), pe Aries pe sectorul Baia de Aries-Buru (jud.Alba si Cluj), pe cursurile mijlocii si inferioare ale Barzavei si Nerei (jud. Timia si Caras-Severin) si pe cursurile superioare si mijlocii ale Begai si Timisului (jud. Timis si Caras Severin), precizeaza Institutul National de Hidrologie. 

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.