Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Avertizarea de inundatii extinsa

COD PORTOCALIU: Avertizarea de inundatii extinsa

Hidrologii au extins Codul Portocaliu de inundatii si au anuntat ca va ramane in vigoare pana pe 3 ianuarie, ora 14:00.

Potrivit hidrologilor, Codul Portocaliu se va mentine pe raurile din bazinul superior si mijlociu al Crisului Alb (jud. Hunedoara si Arad ) si din bazinul mijlociu si inferior al Crisului Negru (jud. Bihor si Arad).
 
Totodata, se instituie Cod Portocaliu pe cursurile mijlocii si inferioare ale Turului si Crasnei ( jud. Satu Mare), pe Lapusul inferior (jud.Maramures), pe Aries pe sectorul Baia de Aries-Buru (jud.Alba si Cluj), pe cursurile mijlocii si inferioare ale Barzavei si Nerei (jud. Timia si Caras-Severin) si pe cursurile superioare si mijlocii ale Begai si Timisului (jud. Timis si Caras Severin), precizeaza Institutul National de Hidrologie. 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.