Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 11 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii pe raul Teleorman

COD PORTOCALIU: Inundatii pe raul Teleorman

Avertizare cod portocaliu de inundatii pe raul Teleorman emis vineri dimineata de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Avertizarea este valabila pana sambata la ora 10.00.

Avertizarea a fost emisa ca urmare a evolutiei situatiei hidrologice, a propagarii viiturilor din amonte si a evolutiei debitelor evacuate din acumularea piscicola Starci, situata pe raul Valea Copacilor, afluent al Teleormanului, a precizat INHGA. Potrivit sursei citate, raul Teleorman este indiguit pe sectorul Tatarastii de Sus - sat Ducu.

Vineri, de la ora 10.00, a fost ridicata atentionarea cod galben de inundatii de pe raurile din bazinele Crisul Alb, Aries, Olt si Arges, din judetele Hunedoara, Arad, Alba, Valcea, Gorj si Arges.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.