Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii pe raul Teleorman

COD PORTOCALIU: Inundatii pe raul Teleorman

Avertizare cod portocaliu de inundatii pe raul Teleorman emis vineri dimineata de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Avertizarea este valabila pana sambata la ora 10.00.

Avertizarea a fost emisa ca urmare a evolutiei situatiei hidrologice, a propagarii viiturilor din amonte si a evolutiei debitelor evacuate din acumularea piscicola Starci, situata pe raul Valea Copacilor, afluent al Teleormanului, a precizat INHGA. Potrivit sursei citate, raul Teleorman este indiguit pe sectorul Tatarastii de Sus - sat Ducu.

Vineri, de la ora 10.00, a fost ridicata atentionarea cod galben de inundatii de pe raurile din bazinele Crisul Alb, Aries, Olt si Arges, din judetele Hunedoara, Arad, Alba, Valcea, Gorj si Arges.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.