Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Debite depasite pe 8 rauri

COD PORTOCALIU: Debite depasite pe 8 rauri

Se instituie COD PORTOCALIU incepand cu data de 22.06.2009 ora 18 pe raurile: Bistra amonte s.h. Voislova (jud Hunedoara si Caras Severin),  Timis pana la confl. BistraBarzava superioara (jud. Caras Severin), Cerna superioara (jud. Gorj si Caras Severin), Desnatui curs superior si mijlociu (jud. Dolj), Drincea (jud. Mehedinti), Motru superior (jud. Gorj si Mehedinti), Strei superior (jud Hunedoara).

 

Avertizarea expira la data de 24 iunie 2009, ora 10.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.