Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Pericol de scurgeri de pe versanti

COD PORTOCALIU: Pericol de scurgeri de pe versanti

Intervalul: 12.06.2013 ora 00:00 - 12.06.2013 ora 18:00 
 
Se instituie COD PORTOCALIU incepand cu data de 12.06.2013 ora 00:00 pentru riscul de producere de scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie si cresteri rapide de niveluri pe unele rauri mici din bazinele hidrografice:
  • Cerna (judetul Caras Severin),
  • Jiu superior (judetele Hunedoara si Gorj),
  • afluentii Jiului din judetele Gorj si Mehedinti,
  • afluentii Oltului mijlociu si inferior din judetele Gorj, Valcea si Olt. 

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce cu probabilitate si intensitate   mai mare pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.